Så himla söt!

image23

Finns det någon sötare...?!!!!

Love You Smul!

**

Jag vill, jag vill, jag vill!

Kan inte sluta tänka på huset, jag vill verkligen ha det.
Skulle vi få köpa det skulle jag bli världens gladaste!
Tänk att få måla och inreda alla rum, att få välja ut ett kök och inreda badrummet.

Bara man kunde få ett besked så kan man börja planera på riktigt!
Just nu känns det som att vi planerar en massa i onödan.

Igår kom vi överrens tillsammans med svärföräldrarna att; om vi inte hört någonting inom en månad så ringer vi igen!!

Vill veta, vill veta nu!

Idag ska jag köpa ännu en tidning, eller två, och få inspiration:

image22  image21

Är så kul att fantisera om hur man vill ha det!


Puss och hej!!  :-*

Emma


"Lillfredag"

Idag är det "lillfredag", det kommer firas ikväll med lax till kvällsmat... mmmm...!
Det vill säga, om min mage blir bra, har väldiga problem med den... mår inte bra alls! Kan inte äta någonting utan att jag mår illa... blä!

Har inom loppet av fyra dagar inköpt fyra stycken inrednings/antik o kuriosa-tidningar som inspiration till huset. Gud vad jag önskar att det blir vårt.
Fredrik är helt övertygad om att det kommer bli vårt, själv försöker jag att inte bli för entusiastisk, även om jag är det innerst inne, för skulle vi inte få det så kommer vi bli så besvikna och ledsna!

Guuud, jag håller verkligen mina tummar, det här är en jättechans som bara kommer en gång i livet....

Jobbar på, även om jag hellre skulle vilja vara hemma och ta det lugnt. Får väl tänka att jag ändå inte skulle kunna vara ute så mycket eftersom det inte är nåt bra väder. Det varma och soliga vädret kommer igen till v. 29 när jag börjar nästa semester!

Igår var jag inom glasögoncentralen. Det är nämligen dags nu, jag börjar som sagt bli gammal, min syn är DÅLIG!! Tycker det är jätte jobbigt att köra bil och att sitta framför en dator (vilket jag måste göra varje dag). Så igår gick jag alltså dit, mest för att kolla vad priset brukar ligga på. Priset var inte så högt som jag trott så efter ett snack med Fredrik så har vi bestämt att jag idag ska ringa till dem och beställa synundersökning! Sedan fick jag reda på att jag kan få bidrag från jobbet till terminalglasögon... kan det bli bättre!

Puss & hej!!  :-*


Emma

image15

Min idol - Smulan

image14

*love ya*

**

Kärlek blir hat...



Bröstet värker
, huvudet tjuter.

Gråten i halsen och ilskan som kokar.

Kärlek blir hat för bara några minuter.

Lycka blir sorg, drömmar går i kras.

Varje gång, varenda jä-la gång

påminner det , det ondaste onda mig,

Hur svag och sårbar människan kan vara...

Gråt, hat.

kärlek?


**

Bilder från stinas student!

Den 15 juni tog min brors flickvän studenten! Jag var där och grattade.
Nu har jag äntligen laddat upp lite bilder från firandet:

image12 image13

Puss och hej!!  :-*

Emma

Då var midsommarfirandet över!

Medan regnet öste ner åt vi sill och potatis med annorlunda tillbehör långt ut i skogen, bland mygg och knott. Vi trotsade regnet och gjorde oss en riktigt fin (jätte ful) midsommarstång och skålade i champange(!)...

Kunde inte bli en bättre midsommar!

Dagen efter var seg, satt mest hos svärföräldrarna och drack te, grillade lite och njöt av det fina vädret.
Idag har jag och Fredrik varit på Familia utanför Helsingborg (min älskade Saras hemstad).
Köpte lite kläder och annat smått och gott.

image11

Imorgon är det jobb igen, veckan har gått fort men den har varit innehållsrik också!
Bara tre veckor kvar till långsemestern: tre veckor till!!

Nu ska jag kolla vidare på internet efter inspiration till vårt (förhoppningsvis) kommande hus/torp!

Puss och hej!!  :-*

Emma

Tårtbakande midsommarfirare!

Upp tidigt i morse, iväg till affären för inhandlande av ingredienser. För idag var det tårtbakning som stod först på listan! Kl. 12 var båda tårtorna klara, två prinsesstårtor á la Emma. En grön med hallonsylt och "vaniljgrädde" precis som en vanlig prisesstårta. Sedan gjorde jag en rosa tårta med choklad-sockerkaksbotten med chokladpudding och "vaniljgrädde" i. Kvar att göra är bara garnering med pyntgele som jag ska göra lite senare! Mumsigt värre. Ikväll utspelar sig födelsedagskalaset för min mamma då det bjuds på dessa gudomligheter!

image5  image6

Kl. 12 idag for jag sedan till jobbet där vi åt gemensam lunch i form av sill och nypotatis (+ rishultskorv för en kollega *hihi*) Riktigt gott och riktigt trevligt! Mina arbetskamrater ( lägg märke till: bara de som är kvar över sommaren) är dom bästa! Sedan vidare till fredriks butik för att komma mitt i storstädningen som jag självklart fick hjälpa till med, men jag smet rätt snabbt för att komma hem till min lilla kissekatt och bara mysa!

Gårdagen blev lyckad, shoppingen total! Hittade bikini som jag ville ha, kort jeanskjol (som jag letat så efter), ett snyggt vitt linne. ny hårfärg (känner mig som en ny människa efter färgningen, äntligen är den riktiga Emma tillbaka!) och sist men inte minst JAG ÄLSKAR MINA NYA SOLBRILLOR!!

image7

image11

Åkte från Halmstad till Laholm vid middagstid och gick med mamsen och shoppade lite smått på stan där!
Mamma I LOVE YOU!! Kvällen blev helt total när jag, fredrik, Carina och Anders träffades på matchen Markaryds IF mot Halmia, från att ligga under med 2 - 0, gjorde MIF under sista minuterna två mål och matchen blev oavgjord!!

Mitt liv är underbart!

Puss och hej!!  :-*

Emma

PS. köpte 20 rosor till min fredrik idag... <3


Klädbyte

Och som vanligt bytte jag kläder. Samma tema men linne istället, det är varmt ute!

image3image4

Shoppingdag

Idag känns det som att det är en bra shoppingdag!
Med pengar tillbaka på skatten är det bara att ge sig ut i djungeln.

Detta behöver jag:
- Glasögon (ser så fruktansvärt dåligt, bra att passa på när man har lite pengar)
- Solbrillor (bytar stil nästan varje dag)
- Bikini (varför är det så svårt att hitta en bikini som man vill ha?)
- Kläder (åh jag älskar att köpa kläder!)

m.m. m.m....

Dagen till ära ska jag ha svartvitt tema på kläderna:

image2

En liten shoppingrunda med mamsen på hennes lunch ska jag väl kunna hinna med också, hon hade nån affär hon ville visa mig i Laholm!

Men först: Halmstad here I come!

Puss och hej!!   :-*

Emma

Välkommen till min nya blogg!

Okej, då har man skaffat blogg också, kan man vara mer inne...

Mitt namn är alltså Emma, jag bor mitt i centrum av.. Markaryd... tillsammans med min sambo Fredrik och min katt Smulan. Vi bor på tredje våningen, en stor trea, men liten balkong... vi trivs inte, eller rättare sagt, Smulan trivs inte! Så vi letar hus!

Ni skulle veta hur svårt det är att hitta hus, att hitta ett i rätt prisklass och ett som ligger så rätt ställe. Det är så jädrans svårt!

Vi hade bestämt oss för att satsa på ett stort hus, ett drömhus. vi fick nys om ett, blev förälskade... tills vi såg utgångspriset.

Då ändrade vi inställning. Vi ville ha ett litet hus att växa i och bygga ut någon gång i framtiden. Nu känns det som om det var en evighet vi bestämde detta. Vi har inte hittat något sådant hus som vi vill ha. Särskilt inte i de prisklasser dom ligger. Prisen på husen i Markaryd är skyhöga!

Så nu har vi ändrat oss igen. Vi vill ha ett gammalt, gammalt hus (ruckel) som vi kan göra iordning till precis vad vi vill ha. Igår fick vi nys om ett hus. Nu är bara frågan, är det till salu?... Fortsättning följer...

I lördags var det kalas. Bara med mamsen, pappsegubben, lillbrorsan och hans tjej. Fredrik skulle fylla 30 bast! Det var trevligt, lugnt, skönt och god mat. Igår på självaste födelsedagen åkte vi ut till svärföräldrarna, åt tårta och grillade. En super skön dag. Fredrik fick en "ölmaskin" av mig och min familj, en super-dyr klocka av mig och en SPA-helg för två personer av sina föräldrar! Och för att göra alla nyfiknas väntan kort: Jag får följa med som andra person på SPA-helgen!

Idag är första dagen på min semester. Jag har en vecka nu och senare v. 29-31. Det är jätte-skönt att ha en vecka nu, hinna städa alla garderober och få en bränna innan riktiga semester går igång. För då ska jag bara slappa, slappa, slappa! Fredrik som är egen företagare ska ta EN semsetervecka i år (har inte haft semester på 4 år) Då ska vi bara ta det lugnt, kanske åka på småutflukter men framför allt ge oss tid åt varandra. För några veckor sedan frågade vi oss frågan: Bor vi fortfarande tillsammans. För när man jobbar först dagtid och sedan även kvällar och helgen har man inte så mycket tid över för varandra! Men nu är den stressiga tiden över för i år (you wish) så nu ska vi försöka ge all tid åt varandra, ja försöka i alla fall! ha ha ha!

Så nu har man alltså skrivit första snabbgenomgången om mitt nuvarnade liv.
Då är det bara att komma ihåg att följa upp allting! Kan vara kul att se vart det leder...

Förresten, jag älskar mina nya minishorts, sååå sköna!

image1

Puss och hej!!   :-*

Emma

RSS 2.0